Сутра могући киша и пљускови

Срна
Сутра могући киша и пљускови

БАЊАЛУКА - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити промјењиво облачно вријеме, а могући су киша и пљускови.

Ујутро ће у већини крајева бити претежно сунчано, око ријека понегдје сумаглица и која кап кише, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана и послије подне биће нестабилно, а уз пораст дневне облачности могућа је киша или краћи пљусак, док се на југу очекује сунчаније. Увече разведравање и суво.

Јутарња температура ваздуха од 17 до 21, на планинама од 14, а највиша дневна од 25 до 31, на планинама од 21, на југу и сјеверу око 33 степена целзијусова.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверних смјерова.

Према прогнози Федаралног хидрометеоролошког завода, данас преовладава сунчано вријеме уз умјерену облачност, а у многим крајевима било је краткотрајних локалних пљускова.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница 11, Чемерно 17, Калиновик и Хан Пијесак 20, Иван Седло 21, Рогатица и Соколац 23, Мраковица и Сребреница 24, Источно Сарајево, Борје, Братунац, Ливно и Рудо 25, Бугојно, Тузла, Шамац, Вишеград и Мркоњић Град 26, Бијељина, Градачац и Рибник 27, Градишка, Србац и Шипово 28, Бањалука, Бихаћ, Мостар, Сански Мост, Широки Бријег, Зеница,

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана