Сутра киша прије подне, поподне разведравање

Срна
Сутра киша прије подне, поподне разведравање

БАЊАЛУКА - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се у првом дијелу дана очекују падавине, а послије подне разведравање.

Киша се очекује током ноћи од сјеверозапада ка сјеверу и сјевероистоку, а до јутра у централним крајевима и на истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Прије подне могуће је разведравање на западу и сјеверу, а киша се и даље очекује понегдје у централном појасу, као и у високој Херцеговини.

Послије подне ће се разведрити у свим предјелима, једино је у ниској Херцеговини и на крајњем југоистоку високе Херцеговине могућ по који краћи пљусак.

Дуваће умјерен сјеверозападни вјетар, локално и појачан, а послије подне у планинама врло јак.

Јутарња температура ваздуха од 12 до 17, на југу и локално на сјеверу до 19, а највиша дневна од 21 до 26, локално на југу до 28, у планинама од 17 степени Целзијусових.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас је сунчано уз малу до умјерену облачност, а током послијеподне пљускови су забиљежени у источним, сјевероисточним и централним подручјима.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница девет, Чемерно, Соколац и Хан Пијесак 18, Мраковица и Гацко 21, Сарајево и Мркоњић Град 23, Сребреница, Бугојно, Градачац, Тузла, Рудо, Шипово и Билећа 24, Зворник, Фоча и Вишеград 25, Бихаћ и Неум 26, Добој, Нови Град, Бијељина, Сански Мост, Зеница и Србац 27, Приједор, Требиње и Бањалука 28, те Мостар 30 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана