Стевандић: Напади на Вишковића подвала оних који крију своју ратну прошлост

Срна
Стевандић: Напади на Вишковића подвала оних који крију своју ратну прошлост

САРАЈЕВО - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изјавио је Срни да је премијер Републике Српске Радован Вишковић чист као суза када је ријеч о протеклом рату и да су напади на њега подвала оних који крију своју ратну прошлост.

- Сваки српски политичар и лидер који покаже интегритет и који не попушта на међународне уцјене, нити се повија на хајку из Сарајева аутоматски је мета напада - рекао је Стевандић.

Он је указао да су напади увијек базирани на двије подвале - прва је да су сви Срби злочинци, а друга је да су сви Срби криминалци.

Стевандић је навео да су мета напада званичници Републике Српске који су у владајућој структури Српске које је изабрао народ.

- Добри су само они које сарајевска чаршија може да инструментализује - рекао је Стевандић.

Он је истакао да лидере и представнике Српске таргетирају они који су "прескочили злочине бошњачких генерала и команданата корпуса и који су именовани на највеће могуће функције и остали у политичком животу као високопозиционирани".
- Они немају другог посла него да сакривајући ту чињеницу таргетирају лидере и представнике Републике Српске који су чисти као суза као што је то и господин Вишковић - рекао је Стевандић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана