Станивуковић: Подршка Бореновићу за реизбор за предсједника странке

Срна
Станивуковић: Подршка Бореновићу за реизбор за предсједника странке

Бањалука - Градски одбор ПДП-а Бањалука кандидоваће предсједника странке Бранислава Бореновића и за будућег предсједника ПДП-а, који ће бити биран на Сабору странке у септембру, рекао је Срни предсједник тог одбора Драшко Станивуковић.

“Бањалука стоји пуним капацитетом уз садашњег, а вјерујем и будућег предсједника странке Бранислава Бореновића”, рекао је Срни Станивуковић прије почетка сједнице Градског одбора Бањалука.

Он је изразио задовољство радом и залагањем чланова овог одбора, те истакао да је од почетка године интензиван и активан у рјешавању задатака.

“Настављамо са нашим активностима, када је ријеч о формирању мјесних и бирачких одбора, те прикупљањем информација о томе шта недостаје да се уради на подручју града Бањалука и нећемо имати љетну паузу него ћемо наставити радити пуном паром”, рекао је Станивуковић.

Oн је навео да су неки од циљева и планова за наредни период и двије петиције, а које се односе на то да се одобре окупљања на Тргу Крајине и да се хитно ријеши проблем загађења земљишта пираленом.

Према његовим ријечима, Градски одбор ПДП-а планира и да иницира доношење обавезујуће одлуке да све јавне установе на сајту објаве дипломе својих запослених радника.

“Моја главна идеја као предсједника Градског одбора јесте да ПДП изађе из оквира партије, те да постане идеја у којој се може препознати и неко кога политика не занима, те да Бањалуци донесемо додатну вриједност”, нагласио је Станивуковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана