Станивуковић: Остајем кандидат за градоначелника

Срна
Станивуковић: Остајем кандидат за градоначелника

БАЊАЛУКА - Предсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука Драшко Станивуковић рекао је Срни да остаје кандидат ове странке за градоначелника Бањалуке, нагласивши да према истраживањима јавног мњења има највеће шансе да заузме ту позицију након наредних локалних избора.

"Јасно сам рекао да сам настројен да радим за опште добро свих Бањалучана. Ако се наредне године у мају појави било који бољи кандидат од мене и буде имао веће шансе, бићу спреман да га подржим. Он не мора бити страначка личност из редова опозиције, може бити и нестраначка личност из реда незадовољних грађана", рекао је Станивуковић.

Одговарајући на питање да ли је у договору са опозиционим партијама и групом "Правда за Давида" одлучио да повуче кандидатуру за градоначелника и препусти је страначкој колегиници Јелени Тривић, Станивуковић је навео да је ријеч о спекулацијама.

"Идеју о томе да Бањалука буде што боља управо спроводим са Јеленом Тривић и радим с њом на томе", рекао је Станивуковић, који је посланик ПДП-а у Народној скупштини.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана