Станић: Опозиција за поштовање епидемиолошких мјера

Срна
Станић: Опозиција за поштовање епидемиолошких мјера

БАЊАЛУКА - Шеф посланичког клуба СДС-а у Народној скупштини Републике Српске Миладин Станић рекао је да је опозиција за то да се поштују епидемиолошке мјере и за то да их доносе стручне институције у Српској.

Станић је, након сједнице скупштинског Колегијума у Бањалуци, рекао новинарима да о епидемиолошким мјерама не треба да одлучује Извршни комитет СНСД-а, већ само институције Републике Српске или здравствене институције.

Када је ријеч о избору новог директора Полиције Републике Српске, Станић сматра да ће бити изабран садашњи кандидат на ту позицију који је по вољи СНСД-а.

Станић је рекао и да СДС не подржава формирање комисије за НАТО интеграције.

"То је питање за СНСД, јер се зна ко је доносио одлуке о НАТО интеграцијама", тврди Станић.

Шеф посланичког клуба ПДП-а у Народној скупштини Српске Перица Бундало рекао је новинарима да је на скупштинском Колегијуму предложио да тачке од 10 до 17 предстојеће скупштинске сједнице које се односе на извјештаје комитета за координацију Фискалног савјета, Агенције за осигурање комисије за хартије од вриједности, буду скинуте са дневног реда и сачекају нови термин у септембру или октобру.

Он је рекао и да ће наредна сједница бити прилика да се тестира и примијени нови скупштински Пословник, који ће до тада ступити на снагу.

"Видјећемо како ће се нови пословник одразити на рад Народне скупштине", навео је Бундало.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана