СПС – СНСД: Потписан коалициони споразум

Г.С.
СПС – СНСД: Потписан коалициони споразум

Социјалистичка партија Српске и Савез независних социјалдемократа потписали су данас споразум о сарадњи на свим нивоима. Предсједник СНСД Милорад Додик поручио је да СПС има капациет и потенцијал да заједно са осталим чланицама коалиције допринесе стабилности и јачању Републике Српске.

- СПС има довољно капацитета да обиљежи ово вријеме и која има значајан капацитет у Републици Српској, с обзиром да су од оснивања до данас формирали 35 одбора широм Републике Српске. У Социјалистичкој партији Сропске видимо стратешког партнера и у локалним заједницама и у Народној Скупштини Републике Српске, као и на предстојећим локалним изборима – истакао је Додик након потписивања споразума.

Предсједник Социјалистичке партије Српске Горан Селак изјавио је да потписивање споразума са СНСД представља озваничавање наставка успјешне сарадње, те да ће СПС свим својим капацитетима подржати борбу за јачање и развој Републике Српске.

- Данас смо позписали споразум о политичкој сарадњи а треба рећи да смо и у ранијем периоду имали изузетно успјешну сарадњу и коректне односе са СНСД. Циљ нам је да дамо свој допринос јачању Републике Српске и да се заједно боримо за интересе грађана Српске – поручио је Селак.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана