Шпирић: Ствара се нови невладин сектор за дестабилизацију РС

С. Т., Фото: Г. Шурлан
Шпирић: Ствара се нови невладин сектор за дестабилизацију РС

Бањалука - Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић рекао је данас да се изван БиХ ствара нови невладин сектор чији је циљ да унесе нестабилност на ове просторе.

- Тај невладин сектор потпомогнут одређеним опозиционим странкама већ штампа одређене значке. Имамо сазнања да ће то бити значке на којима ће писати борба против оног, овог и да ће их ускоро дистрибуисати на простор БиХ – рекао је Шпирић на прес-конференцији.

Истакао је да СНСД као најјача политичка партија у РС има одговоре на све изазове.

- Не постоји алтернатива СНСД-у, а поготово не у опозиционим странкама које не нуде ништа конкретно - истакао је Шпирић.

Коментаришући прес-конференцију коју су у суботу у Београду одржали лидери ПДП-а Младен Иванић, ДП-а Драган Чавић и СРС РС Миланко Михајлица, Шпирић је истакао да је тај скуп био смијешан и да га радује што му СДС није присуствовао.

Шпирић је најавио да би ускоро требао да буде одржан састанак СНСД-а и СДС-а на највишем нивоу на којем ће разговарати о свим отвореним питањима.

Говорећи о ситуацију у СНСД-у, Шпирић је казао да ће доћи до одређених промјена у општинским одборима и подмлађивања странке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана