СП: Покушај застрашивања одборника Јуришића

Срна
СП: Покушај застрашивања одборника Јуришића

БАЊАЛУКА - Социјалистичка партија /СП/ пружила је подршку Страхињи Јуришићу који је, како наводе, на најбруталнији начин покушан да буде застрашен од појединаца или групе људи.

"Нељудски покушај застрашивања Јуришића и његове породице и малољетне дјеце, уништавањем његове личне имовине и чињењем озбиљног кривичног дјела у дворишту његове породичне куће, никако не смије да прође некажњено", наводе из СП-а.

Из СП-а су навели да је Јуришић, предсједник Одбора у Градишци и одборник у градском парламенту, током политичког и другог дјеловања показао да се залаже за правду, поштен рад, заштиту природног блага, како у свом граду, тако и у цијелој Републици Српској.

СП очекује да надлежни органи у што скоријем року пронађу починиоце овог гнусног напада и истраже све околности.

"Јуришић и Социјалистичка партија, чије идеје и вриједности поносно заступа, неће бити застрашени. Уз још већу мотивацију настављамо нашу борбу за поштовање закона, промоцију истинских вриједности и правду", наводи у саопштењу СП.

Бањалучки медији објавили су да је одборнику у Скупштини града Градишка Страхињи Јуришићу синоћ запаљен аутомобил који је био паркиран у његовом дворишту у градишком насељу Сењак.

Полицијској станици Градишка синоћ је око 23.00 часа пријављено да је у улици Меше Селимовић уочен пожар на аутомобилу у приватном власништву.

"Пожар су угасили припадници Професионално ватрогасне јединице Градишка и, према првим информацијама, нема повријеђених.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана