Социјалистичкој партији приступио Владо Шврака, дугогодишњи члан ККИ „Врбас”

ГС
Социјалистичкој партији приступио Владо Шврака, дугогодишњи члан ККИ „Врбас”

БАЊАЛУКА - Владо Шврака, истакнути бањалучки спортиста, приступио је данас Социјалистичкој партији (СП).

Том приликом, добродошлицу у СП пожељели су му извршни секретар СП Никола Вукчевић, потпредсједник СП Давор Стрика и члан Извршног одбора ГО БЛ Саша Добричанин.

-Велико је задовољство бити дио младог, здравог, успјешног и перспективног колектива какав је СП. Социјалистичка партија је једна од најважнијих и најстаријих политичких партија на овим просторима и самим тим част ми је бити у друштву социјалиста. Радићемо заједно на остваривању бољих резултата у свим сегментима нашег друштва, а посебно у спорту у којем сам провео значајан дио живота. За мене је СП био логичан избор, јер препознајем тимски рад, а то је најбитније. Поносан сам на своју одлуку - поручио је Шврака.

Извршни секретар Никола Вукчевић истакао је да су људи као Владо Шврака понос Бање Луке, те му пожелио пуно успјеха и среће у раду унутар Социјалистичке партије.

-Владо, добродошао! Нека се твоји спортски резултати претворе у политичке како бисмо заједно радили на развоју нашег друштва и грађана - поручио је Вукчевић.

Владо Шврака је дугогодишњи члан најтрофејнијег бањалучког колектива ККИ „Врбас”, одликован је за изузетна достигнућа у параолимпијским спортовима, ожењен је и отац два сина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана