СНСД се пријавио за опште изборе на свим нивоима

Срна
СНСД се пријавио за опште изборе на свим нивоима

БАЊАЛУКА - СНСД је данас предао потписе Централној изборној комисији (ЦИК) БиХ и тиме се пријавио за опште изборе који би требали да буду одржани 2. октобра.

Портпарол СНСД-а Радован Ковачевић рекао је да је СНСД, као најјача и убједљиво највећа политичка странка у Републици Српској и БиХ, предао пријаве на свим нивоима у БиХ - за Народну скупштину Републике Српске, Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ, за предсједника Републике и за српског члана Предсједништва БиХ.

Он је навео да се СНСД пријавио и за све кантоналне нивое и за Парламент ФБиХ, те поручио да ова странка никада неће заборавити на права српског народа у том ентитету.

Ковачевић је изразио увјерење да ће грађани Републике Српске и овај пут препознати да је СНСД једина политичка снага која најквалитетније може допринијети бољем животу у Српској, али и у ФБиХ.

-Идемо даље, настављамо да дижемо плате, да повећавамо пензије у Српској и развијамо инфраструктуру. Настављамо да бринемо о Републици Српској и у Сарајеву и на било којим страним адресама било гдје у свијету и нико нас у томе никада неће зауставити! Идемо даље снажно за Републику Српску! - поручио је Ковачевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана