СНСД на локалне изборе излази под слоганом “Окупљање за Српску”

Ведрана Кулага
СНСД на локалне изборе излази под слоганом “Окупљање за Српску”

Бањалука - Циљ СНСД-а на идућим локалним изборима је додатно јачање Српске у свим њеним дијеловима и јасно је да је то једина странка која има снагу да испуни дата обећања.

Поручио је то на конвенцији СНСД-а која се одржава у Бањалуци шеф изборног штаба те странке Срђан Рајчевић.

Он је истакао да је циљ исти сназна и развијена Српска.

- Епидемија оставља посљедице, али упркос томе морамо да се окупимо. И зато је наш слоган “Окупљање за Српску. У фокусу кампање је обичан човјек и његови проблеми. Морамо стићи до сваког човјека истакао је Рајчевић и додао да на листама има доста младих људи.

Нагласио је да само СНСД има највећу снагу на политичком небу Српске и тиме и способност да испуне обећања.

На конвенцији странке су представљени кандидати за предстојеће локалне изборе. Због актуелне епидемиолоске ситуације бројни кандидати за начелнике обратили су се путем видеобима.

Кандидат за градоначелника Требиња Мирко Ђурић је нагласио да имају у плану бројне пројекте, од којих су многи до краја договорени, а од којих це корист имати грађани.

 - Окупљамо се за Требиње и окупљамо се за Српску – поручио је Ћурић.

Кандидат за градоначелника Истоцног Сарајева Љубиша Ћосић је нагласио да иду у још једну изборну побједу.

 

Градоначелник Бањалуке и кандидат за нови мандат на тој позицији Игор Радојичић је нагласио да је окупљање пут којим треба ићи.

- Позивамо све да иду заједно. Бањалука је на добром путу и желимо да служимо као примјер свима. За само четири године урадили смо много и настављамо да радимо за наш град - истакао је Радојчић.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана