Сњежана Новаковић Бурсаћ потврдила да је заражена вирусом корона VIDEO

ГС
Сњежана Новаковић Бурсаћ потврдила да је заражена вирусом корона VIDEO

БАЊА ЛУКА - Шеф Клуба посланика СНСД-а Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сњежана Новаковић Бурсаћ огласила се на свом Фејсбук профилу и потврдила да је заражена вирусом корона и да се тренутно налази у СЦ “Никола Тесла”.

“Поштовани и драги, поздрав из студентског дома Никола Тесла у Бањалуци!

Као што сви већ знате, “студењак” је мјесто гдје се, ради здраственог надзора тренутно смјештају особе које су позитивне на корона вирус.

Да, дакле ја сам једна од 100-тињак особа у Бањалуци код којих је потврђено да имају вирус корону, или једна од неколико стотина хиљада таквих особа у свијету.
 
У овом трентуку ја се осјећам добро, имам клиничку слику која највише личи блажој прехлади и надам се да ће тако и да остане.
 
Вјерујем да нико не жели да добије болест, нити вирус, али ето...деси се. И то свакоме може да се деси. То ријетко ко може да изабере.
 
Мени је нека врста утјехе чињеница да сам вирус вјероватно добила вршећи своје дужности за које сам изабрана, нисам га бирала, ал јесам оно што сам могла – изабрала сам да останем код куће уназад 13 дана (од 14.03.) и због тога осјећам ипак неку врсту мира јер мислим да својим понашањем нисам угрозила никог другог, посебно не оне које требамо навише пазити – наше родитеље, пријатеље, родбину, суграђане који већ имају одређене здравствене проблеме, старије особе...

Како сам у кућној изолацији сам била од 14.03., а симптоме који личе на прехладу сам добила 23.03., дакле девет дана након вјероватног контакта, јако јако је битно да сви у кућној изолацији издрже оних 14 дана, а и сви остали који баш не морају да се крећу.

Останите у кући, молим Вас!!!

Настојаћу ове дане искористити да прочитам књиге које дуго желим, да завршим неке послове које сам започела, а које могу да радим на рачунару и путем интерента, да комуницирам са пуно драгих људи...

Мислим и на то како ћу се (надам се надам...) за 10-15 дана, када више не будем позитивна на вирус и кад будем имала имунитет, моћи укључити у живот на другачији, у овом тренутку потребнији начин – да помогнем мојим колегама љекарима, кроз свој мандат или на још стотне корисних начина.
 
Фали ће ми моја породица, посебно мој најдражи трио ....ал шта да се ради....ово је боља опција и за њих.

Остајте ми здраво и У КУЋИ!!!

Ко ипак добије вирус, нек зна да је и то за људе и да највећи број нас има блажу до умјерено јаку форму обољења.
 
И будимо људи свуда у увијек”! (АТВ)

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана