Скоко на челу листе у изборној јединици девет

Срна
Скоко на челу листе у изборној јединици девет

ФОЧА - Потпредсједник Социјалистичке партије Српске /СПС/ и народни посланик Максим Скоко изабран је за носиоца листе СПС у Изборној јединици девет.

Лидер СПС-а Горан Селак изјавио је, након састанка у Фочи представника одбора из ове регије са руководством СПС-а и члановима Изборног штаба, да СПС у Херцеговини има подршку народа и најбоље кандидате.

“СПС и у Херцеговини има рјешења и људе који су спремни да раде и мијењају ствари. Имамо најбоље кандидате, енергију и вољу да се изборимо за наше циљеве који су сажети у програм жСрпска изнад свегаж”, навео је Селак.

Он је истакао да СПС-у треба што шира подршка да се избори за ниже цијене лијекова, за мјере ублажавања кризе и помоћ најугроженијима, за нови закон о правима бораца, за помоћ од 5.000 КМ за свако новорођено дијете, подршку младима, као и друге циљеве које су себи поставили.

“Увјерен сам да народ у Херцеговини препознаје ово што радимо, да имамо велики број истомишљеника и да ћемо имати још снажнију подршку”, поручио је Селак.

За шефа Изборног штаба именован је Огњен Капор, шеф прес-службе је Андреа Шараба, а на челу тима за контролу избора је Тања Шаренац, саопштено је из СПС-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана