Сједница колегијума Представничког дома 13. децембра

Г.С.
Сједница колегијума Представничког дома 13. децембра

САРАЈЕВО - Колегијум Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ ће 13. децембра одржати сједницу на чијем дневном реду је договор о формирању сталних комисија овог дома, као и обавјештење о основаним клубовима посланика.

На дневном реду је и приједлог рјешења о разрјешењу секретара Комисије за спољну трговину и царине Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ, као и договор о заказивању друге сједнице овог дома, саопштено је из парламента БиХ.

Дневним редом је предвиђено да Колегијум разматра и 12 захтјева посланика за стицање статуса стално запосленог посланика, 14 захтјева посланика за продужење статуса стално запосленог посланика, те 11 захтјева посланика за наставак права на накнаду трошкова смјештаја, одвојеног живота и посјете породици.

Предвиђено је да Колегијум разматра и седам захтјева посланика да приватно возило користе у службене сврхе, један захтјев за наставак права на накнаду трошкова превоза на посао и превоза с посла и седам захтјева за наставак остваривања права на разлику плате.

Почетак сједнице Колегијума заказан је за 12.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана