Шеранић: Приједлог закона о имовини повучен због додатних консултација

Срна
Шеранић: Приједлог закона о имовини повучен због додатних консултација

БАЊАЛУКА- Потпредсједник Владе Републике Српске Ален Шеранић рекао је да је Влада повукла Приједлог закона о непокретној имовини која се користи за функционисање јавне власти са дневног реда данашње сједнице Народне скупштине због додатних консултација са стручне и практичне стране.

- Надам се да ће у што скоријем времену тај закон доћи у Скупштину - рекао је Шеранић у Народној скупштини Српске током тачке посланичка питања и одговори.

Приједлогом закона о непокретној имовини која се користи за функционисање јавне власти, који се по хитном поступку требао наћи на дневном реду сутрашње сједнице Народне скупштине, регулише се својина на тој имовини која служи као средство вршења и спровођења јавне власти, а користе је субјекти који врше ту власт од потписивања Дејтонског мировног споразума, наводи се у образложењу овог приједлога закона.

Говорећи о намјерама Хрватске да одлаже радиоактивни отпад на Трговској гори, Шеранић је рекао да се о том питању води низ активности у Влади Српске.
-Планирано је да за прву сљедећу редовну сједницу Народне скупштине буде припремљена информација Владе Српске за ово питање - рекао је Шеранић.

 


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана