Шепић: Звиздићева реакција говори о томе колико је "догорјело"

Срна
Шепић: Звиздићева реакција говори о томе колико је "догорјело"

САРАЈЕВО - Предсједник Независног блока Сенад Шепић оцијенио је да иступ потпредсједника СДА Дениса Звиздића у вербалном сукобу са предсједником ове странке Бакиром Изетбеговићем говори довољно о томе колико је "догорјело".

"Изненадио ме је Звиздић својим жкрикомж, јер га познајем као човјека који је увијек био уз свог предсједника и није склон било каквим сукобима. Посебно не јавним. То да је он одлучио овако проговорити, говори довољно о томе колико је догорјело", написао је Шепић на свом "Фејсбук" профилу.

Он је прогнозирао да би могло услиједити још одлазака из СДА.

"Отићи ће Звиздић, највјероватније и /Семир/ Ефендић, отишао је раније /Елмедин/ Конаковић, затим /Аљоша/ Чампара, давно прије њих сам отишао и ја и сви ми на своје начине ћемо заједно и у сарадњи с другим опозиционим странкама већ 2022. године, овај пут извана, побиједити овакву СДА коју су Бакир и Себија /Изетбеговић/ неповратно уништили. Шемсудин Мехмедовић ће још неко вријеме бити забринут за стање у СДА, али ни то неће моћи промијенити ни његово, нити стање те странке више. Пред нама је, па гледајмо", поручио је Шепић.

Замјеник предсједавајућег Представничког дома парламента БиХ и потпредсједник СДА Денис Звиздић је прије неколико дана за портал "Кликс" изјавио да ће остати у странци само ако из ње оду "чланови који су је уништили".

На то је предсједник странке Бакир Изетбеговић одговорио да он није човјек којем се постављају ултиматуми, те да ће Звиздић имати прилику да упозна "правог њега".

Убрзо након тога огласила се и директор Клиничког центра Универзитета у Сарајеву /КЦУС/ Себија Изетбеговић која је рекла да неће дати оставку на приједлог Звиздића.

На њене изјаве је реаговао Звиздић рекавши да је СДА на овим изборима имала мање гласова на већини мјеста у Сарајеву него што је са КЦУС-а протјерано љекара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана