Селак: СПС је побједничка прича

ГС
Селак: СПС је побједничка прича

БАЊАЛУКА - Предсједник СПС-а Горан Селак истакао је да је ова партија већ сада побједник предстојећих избора, с обзиром да је основана прије седам мјесеци и да су за врло кратко вријеме успјели да формирају одборе у 43 локалне заједнице гдје ће након избора учествовати у парламентима.

Он је позвао грађане да се придруже новој политичкој опцији у Републици Српској, те да дају допринос развоју и будућности свих локалних заједница.

“Побједник ових избора је СПС, као најмлађа партија у Републици Српској. Наш рад и наша прича је почела прије само седам мјесеци, али грађани широм Српске већ су препознали нашу енергију. Зато смо увјерени да ћемо да трајемо и да градимо будућност сваке општине и града у Републици Српској”, рекао је Селак.

Он је додао да СПС одредио приоритете и циљеве и да су показали снагу и капацитет да реализују планове, саопштено је из СПС-а.

“Желимо да радимо, да обнављамо наша села, да развијамо градове, да подстакнемо наше људе да заједно са нама граде бољу будућност за нашу дјецу. Дођите да заједно градимо 'Будућност Српске'“, поручио је Селак.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана