СДС на локалне изборе излази са слоганом "Српска по мјери свих грађана"

Агенције
СДС на локалне изборе излази са слоганом "Српска по мјери свих грађана"

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Предсједник Српске демократске странке (СДС) Мирко Шаровић изјавио је да ће ова партија на предстојећим локалним изборима наступити под слоганом "Српска по мјери свих грађана".

- Имамо најмање трећину потпуно нових лица, младих снага СДС-а. Четири кандидата за начелнике су жене. Тренд је такав да ћемо и за наредне изборе повећавати број жена. Они јесу најлојалнији чланови СДС-а - рекао је Шаровић.

Шаровић истиче како да избори имају свој значај, али да су предстојећи избори претходница оним најважнијим изборима 2022. године.

- Од ових избора зависи и ток наших припрема за опште изборе. СДС са партнерима има озбиљне шансе да буде успјешна, побједничка. Околности, прилике утичу на то... Наш основни слоган је "Српска по мјери свих грађана". Мислим да је то слоган што шаље важну поруку да престанемо са подјелама у Српској- казао је Шаровић.

Додао је да је вријеме да развију Републику Српску.

- Водићемо позитивну кампању. Позитивна кампања значи да ћемо указивати на лоше ствари, али ћемо говорити оно шта ћемо нудити и како ћемо ми промијенити друштво. Дошло је вријеме за СДС. Присуствоваћемо историјском тренутку у којем ће политика СДС-а побиједити - закључио је Шаровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана