Шаровић увјерен у успјех у Изборној јединици 4: СДС има нова имена, сазрелe прилике за повратак

Срна
Шаровић увјерен у успјех у Изборној јединици 4: СДС има нова имена, сазрелe прилике за повратак

БРОД- Предсједник СДС Мирко Шаровић изјавио је да ова странка има одличну организацију у Броду и да је увјерен је да ће у Изборној јединци четири заједно са партнерима имати значајну улогу послије локалних избора.

Шаровић је послије састанка Координационог одбора СДС-а из Изборне јединице четири у Броду оцијенио да су сазреле прилике за повратак СДС-а, што, према његовим ријечима, гарантују нова имена на политичкој сцени.

Он је на конференцији за новинаре рекао да "нагомилани проблеми у локалној заједници дају шансу СДС-у", као и да је увјерен да ће локални избори бити одржани у новембру.

Са потребом оснивања анкетног одбора за јавне набавке данас се сагласио и предсједник СДС-а, јер сматра да је "ванредно стање искориштено на трошење на незаконит начин".

Шаровић је поменуо и догађаје у Приједору уз оцјену да се посеже за мјерама, као што су смјене у школама и другим установама, а то не би требало.

Састанку у Броду присуствовали су и замјеник предсједника СДС-а Радо Савић, те генерални секретар странке Зоран Латиновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана