Шаровић: Подршка Резолуцији одлична ствар

Срна
Шаровић: Подршка Резолуцији одлична ствар

ТРЕБИЊЕ - Предсједник СДС-а Мирко Шаровић изјавио је да је подршка ове странке Резолуцији о поштовању жртава фашистичког режима и покрета у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ била одлична ствар коју су учинили.

Шаровић је данас на конференцији за новинаре у Требињу рекао да је став ове странке о сутрашњој посебној сједници Народне скупштине Републике Српске о спорној Резолуцији потпуно јасан.

"Морам да кажем да сам се изненадио да је СНСД и њихови посланици посегнули за тим да организују ову сједницу, то је тако танак лед за њих и мислим да ће доживјети дебакл", додао је Шаровић.

Шаровић, који се данас састао са преставницима СДС из свих општина источне Херцеговине и града Требиња, изразио је задовољство стањем у странци, те додао како очекују добре резултате на предстојећим локалним изборима.

"Имамо велике амбиције, да остваримо бољи резултат, да имамо више скупштинских већина и начелника него данас. Наше амбиције су и да побједимо у Требињу", навео је Шаровић.

Он је напоменуо да се јуче састао и са представницима новоформиране странке Херцеговачки народни покрет, чији је оснивач Родољуб Драшковић са којим, како је рекао, обављају озбиљне разговоре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана