Шаровић честитао новој власти у Црној Гори

Срна
Шаровић честитао новој власти у Црној Гори

БАЊАЛУКА - Предсједник СДС-а Мирко Шаровић честитао је лидеру коалиције "Мир је наша нација" и предсједнику Демократске Црне Горе Алекси Бечићу избор за предсједника Скуштине Црне Горе.

- Вијест о формирању нове Скупштине Црне Горе још је једна снажна потврда да се заједништвом, искреном вољом и трудом могу направити огромни и донедавно незамисливи помаци, у борби за правду и бољи живот свих грађана - истакао је Шаровић, који је и шеф клуба посланика СДС-а и ПДП-а у Парламентарној скупштини БиХ.

Шаровић је посебну честитку упутио и мандатару Здравку Кривокапићу уз увјерење да ће његовим избором Црна Гора добити нову и квалитетну владу, саопштено је из СДС-а.

- За све нас у региону, који дијелимо исте вриједности слободе и просперитета сваког човјека, ваше побједе су снажан путоказ и доказ да истина увијек побјеђује и да се за њу вриједи борити, чак и у немогућим условима - навео је Шаровић у честитки Кривокапићу.

Алекса Бечић, лидер једне од три коалиције које су побиједиле на изборима у Црној Гори 30. августа, изабран је јуче на конститутивној сједници за предсједника Скупштине Црне Горе, док је Кривокапић предложен за мандатара за састав нове црногорске владе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана