СНСД иде на велику побједу, Радојичић кандидат за градоначелника Бањалуке

ГС
СНСД иде на велику побједу, Радојичић кандидат за градоначелника Бањалуке

БАЊАЛУКА - Градоначелник Бањалуке и високи функционер СНСД-а Игор Радојичић биће кандидат те странке за првог човјека Бањалуке и на предстојећим локалним изборима у БиХ.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је да та странка на локалним изборима иде на велику побједу, укључујући изборну јединицу три у којој традиционално има добре резултате.

- Наш кандидат у Бањалуци је Игор Радојичић. У свим општинама гдје имамо начелнике идемо на побједу, а тамо гдје их немамо идемо на то да добијемо наше начелнике уз подршку партнера. Окупљамо скоро 80 одсто политичког капацитета у подршци оваквом приједлогу. Радојичић то заслужује јер је урадио озбиљан посао и то су грађани видјели - рекао је Додик.

Он је, уочи састанка Извршног комитета СНСД-а са руководством локалних одбора ове странке из изборне јединице три у Бањалуци, истакао да СНСД излази на изборе са образом јер је учинио многе добре ствари.
- То неће покварити различите неистине које се шире у јавном простору - нагласио је Додик.

Радојичић, који је предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука рекао је да је данас одржан састанак девет политичких партија на којем је усаглашен коалициони договор који ће бити потписан до краја мјесеца.
- То је блок који у Бањалуци има подршку најмање двије трећине грађана и који ће обезбиједити стабилан развој Бањалуке и у наредне најмање четири године - истакао је Радојичић.

У коалицији чији заједнички кандидат за градоначелника ће поново бити Радојичић  је обједињено девет партија и то СНСД, ДНС, СП, ДЕМОС, СПС, Полиграф, Уједињена српска, НДП и Партија уједињених пензионера.

Изборну јединицу три чине Бањалука, Челинац, Котор Варош, Кнежево, Мркоњић Град, Шипово, Језеро, Рибник, Купрес, Источни Дрвар и Петровац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана