ПУ Бањалука: Током јавног скупа нападнут полицијски службеник

Г.С.
ПУ Бањалука: Током јавног скупа нападнут полицијски службеник

БАЊАЛУКА - Приликом обезбјеђења јавног скупа, који је одржан данас у Бањалуци, непознато лице је напало полицијског службеника, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Додају како је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наведени догађај квалификовао као кривично дјело „Напад на службено лице у вршењу службене дужности". 

– Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука предузели су све неопходне мјере и радње у вези обезбјеђења јавног скупа најављеног за данас у временском периоду од 17 до 19 часова на Тргу Крајине у Бањалуци – стоји у саопштењу.

Организатор јавног скупа је, наводе, од стране полицијских службеника раније упознат са бројем манифестација које су одржавале током дана на подручју Града Бањалука и упозорен да се овим јавним скупом не смију угрозити одржавања других манифестација.

– Такође, упозорен је да се не може кретати у близини штићених објеката, а приликом саопштавања наведених чињеница организатору дошло је до напада на полицијског службеника од стране учесника скупа – тврде из Полицијске управе Бањалука.

Истичу како полицијски службеници предузимају све мјере и радње у циљу идентификовања извршиоца наведеног кривичног дјела, преноси srpskainfo.com

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана