Преминуо Петко Станојевић

ГС
Преминуо Петко Станојевић

ДОБОЈ - Бивши посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске и бивши директор „Жељезница Српске“ Петко Станојевић изненада је јутро преминуо.

Од њега су се опростили из СНСД-а Добој на службеној „Фејсбук“ страници.

-Поштовани, са тугом у срцима обавјештавамо вас да нас је изненада напустио наш пријатељ Петко Станојевић (1969. - 2021). Памтићемо га као брижљивог оца, али и по задацима које је успјешно обављао као посланик у Народној скупштини и генерални директор „Жељезница РС“ - стоји у поруци.

Цвијановић: Сваку дужност обављао вриједно и истрајно

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је телеграм саучешћа породици преминулог некадашњег посланика Народне скупштине Републике Српске Петка Станојевића за кога је навела да је сваку повјерену дужност обављао вриједно и истрајно.

- Са жаљењем сам примила вијест о изненадној смрти Петка Станојевића, некадашњег посланика Народне скупштине Републике Српске. Он ће остати упамћен као одговоран човјек који је сваку повјерену дужност обављао вриједно и истрајно - навела је Цвијановићева.

У тужним тренуцима који су задесили Вашу породицу, нагласила је она, изражавам поштовање и саосјећање са његовим најближима, пријатељима и колегама.

-У име грађана Републике Српске и у своје име, упућујем Вам изразе најдубљег саучешћа - наводи се у телеграму саучешћа Цвијановићеве.

Додик: Станојевић дао велики допринос политичком животу Српске

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа породици Петка Станојевића, уваженог и поштованог члана друштвене заједнице.
- Обаљајући бројне високе и одговорне дужности током своје професионалне каријере, Петко Станојевић је дао велики допринос изградњи друштва и политичког живота у Републици Српској - истакао је Додик.
Саосјећајући у болу који је задесио породицу Станојевић, Додик је упутио изразе најдубљег саучешћа, саопштено је из Кабинета српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ.

Вишковић: Вјечно сјећање на Станојевићев ведар дух

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је телеграм саучешћа породици Петка Станојевића, истакавши да ће остати вјечно сјећање на његов ведар дух и несебично залагање за сваког човјека.
Вишковић је истакао да у овим тешким тренуцима са породицом дијели тугу и саосјећање због одласка Станојевића, са којим је својевремено дијелио и посланичке клупе у Народној скупштини Републике Српске, саопштено је из Бироа Владе за односе с јавношћу.
-Вама, његовим најближим, остаје вјечна бол због изненадног одласка драгог Станојевића, а нама, који смо га познавали и са њим дијелили радне задатке и обавезе, остаје вјечно сјећање на његов ведар дух и несебично залагање за сваког човјека“, наведено је у телеграму Вишковића.

Чубриловић: Дао значајан допринос раду Народне скупштине

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић упутио је телеграм саучешћа поводом изненадне смрти бившег народног посланика Петка Станојевића.
- У име Народне скупштине Републике Српске и своје име упућујем изразе најдубљег жаљења због изненадне смрти бившег народног посланика Петка Станојевића, који је дао значајан допринос раду највишег законодавног органа Републике Српске - наводи се у телеграму који је Чубриловић упутио породици Станојевић.
У тужним тренуцима који су задесили породицу Станојевић, Чубриловић је изразио поштовање и саосјећање са његовим најближим, пријатељима и поштоваоцима.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана