Предраг Тешић главни координатор за рад локалних одбора Социјалистичке партије

Срна
Предраг Тешић главни координатор за рад локалних одбора Социјалистичке партије

БАЊАЛУКА - Предсједништво Социјалистичке партије /СП/ именовало је Предрага Тешића за главног координатора за рад свих градских и општинских одбора странке, саопштено је из СП-а.

"Очекујем да ће Тешић, који је и до сада био наш истакнути партијски члан, пренијети на све наше одборе своју добро познату енергију и идеје, те да ће његово дјеловање у врху СП-а дати нови вјетар у леђа свима нама", истакао је предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић.

Тешић је захвалио Ђокићу и Предсједништву СП-а за указано повјерење.

"Моје именовање је доказ да СП препознаје и вреднује своје чланове који праве резултате. Својим досадашњим истрајним партијским радом добио сам прилику да напредујем у партијској хијерархији, али сада и обавезу да будем слуга свим нашим члановима у БиХ. Градски и општински одбори су носећи стубови наше партије", истакао је Тешић.

Он је нагласио да су тренутно тешка времена за читав народ, те изразио наду да ће се живот брзо вратити у нормалне токове.

"Тада нас очекује напоран рад и припреме за предстојеће локалне изборе у којем ће од мене сви одбори имати свесрдну подршку", рекао је Тешић.

Тешић је дуже од пет година предсједник Општинског одбора СП-а Котор Варош.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана