Полиција ангажовала све ресурсе да пронађе ко је подметнуо пожар на возило у Градишци

Срна
Полиција ангажовала све ресурсе да пронађе ко је подметнуо пожар на возило у Градишци

БАЊАЛУКА - Полицијска управа Градишка ангажовала је све ресурсе како би пронашла ко је подметнуо пожар на аутомобилу марке "дачија дастер" у Градишци.

Полицијским увиђајем је утврђено да су непозната лица запалила путнички аутомобил са отвореним пламеном и непознатом запаљивом течношћу.

Из полиције су навели да у пожару није било повријеђених лица, али да је возило потпуно уништено.

Пожар је угасила професионална ватрогасна јединица Градишка.

О свему је упознат дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да постоје елементи кривичног дјела изазивање опште опасности, те је наложио да се предузму све потребне радње ради идентификације извршиоца и расвјетљавања кривичног дјела подметање пожара.

Социјалистичка партија саопштила је данас да очекује да надлежни органи у што скоријем року пронађу починиоце напада на имовину одборника ове партије Страхиње Јуришића и истраже све околности.

"Нељудски покушај застрашивања Јуришића и његове породице и малољетне дјеце, уништавањем његове личне имовине и чињењем озбиљног кривичног дјела у дворишту његове породичне куће, никако не смије да прође некажњено", наводе из СП-а.

Полицијској станици Градишка је јуче око 23.00 часа пријављено да је у Улици Меше Селимовића, град Градишка, уочен пожар на путничком аутомобилу у приватном власништву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана