Петровић: Велики пројекти изазивају панику у ПДП-у

Срна
Foto: Фејсбук

БАЊАЛУКА- Генерални секретар СНСД-а Лука Петровић рекао је да велики пројекти, инвестиције и активности иницирани од српског члана Предсјендиштва БиХ Милорада Додика изазивају велику панику у редовима ПДП-а и опозиције.

"ПДП је у грчевитој паници да одржи наратив о Додику као проблему који је зауставио инвестиције, који нема међународне контакте и у паници су на сваку вијест о редовним активностима и инвестицијама, јер разбијају њихову лаж у парампарчад", навео је Петровић.

Петровић појашњава да је то разлог бјесомучних реакција ПДП-а на инвестицију на Мањачи, као и на данашње активности Додика у Црној Гори.

"У њиховој острашћености против Додика потпуно им је промакло да је поменута посјета уредно и званично најављена, као уосталом и сваки пут господина Додика. Такође им је промакло, или им то њихови ментори нису рекли, да је Црна Гора у овом тренутку мјесто гдје бораве многи људи из врха свјетског пословног свијета. Уколико сматрају да треба зауставити све активности на привлачењу великих компанија онда то требају јасно рећи", додао је Петровић.

Он је истакао да се детаљи таквих разговора јавно презентују када постане извјесна сарадња.

"Тако је када је у питању пројекат гасовода, тако је када су и питању мађарске субвенције пољопривредницима, као и читав низ других великих пројеката, а које је опозиција такође сваки пут дочекала на нож", навео је Петровић.

Петровић је закључио да ће Додик радити у интересу Српске док год има подршку народа, а да опозиција само настави са својом патолошком мржњом.

"Оцјену око свега даће народ, а не амбасаде и њихови послушници", навео је генерални секретар СНСД-а.

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик посјетио је данас светиње Паштровића у Црној Гори, саопштено је из Митрополије црногорско-приморске, на чији је позив посјетио ове светиње.

Из ПДП-а су саопштили да "данашње приватно путовање Додика на Свети Стефан хеликоптером Владе Републике Српске" још једном указује на бахатост власти СНСД-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана