Орашанин: Петровић има искрену подршку грађана

Срна
Орашанин: Петровић има искрену подршку грађана

БАЊАЛУКА - Посланик СДС-а у Народној скупштини Републике Српске Мирјана Орашанин сматра да градоначелник Бијељине Љубиша Петровић има искрену подршку грађана.

Орашанинова је у отвореном писму грађанима Бијељине истакла да су заједно прије четрири године знали да Бијељину треба да позиционирају као регионални центар са потенцијалима за развој и инвестирање, улагање у предузетништво и пољопривреду, субвенцијама за рањиве категорије, богатим културним животом, убрзаном урбанизацијом и ефикасним и транспарентним радом комуналних предузећа.

Према њеним ријечима, он је спровео и значајне одлуке које се односе на помоћ пензионерима, обогатио је културни живот града, те увео нове забавне садржаје.

Орашанинова је истакла да је Бијељина прва локална јединица у Републици Српској, а једна од ријетких у БиХ у којој је недјеља проглашена за нерадни дан, те истакла да сматра да његов опозив неће проћи, саопштено је из СДС-а.
Скупштина града Бијељина запримила је 12. јануара иницијативу за опозив градоначелника Љубише Петровића, коју је поднијело 25 од 31 одборника.

Иницијативу за опозив Петровића поднијели су одборници СНСД-а, ДЕМОС-а, Републичке странке Српске, Социјалистичке партије, Уједињене Српске, СДС-а Семберија Мићо Мићић, СДА, Покрета за Бијељину, НПС-а и ДНС-а.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана