Окончан конкурс: Ево ко ће управљати „Аеродромима Републике Српске”

Г.С.
Окончан конкурс: Ево ко ће управљати „Аеродромима Републике Српске”

БАЊАЛУКА - Комисија за избор и именовање директора „Аеродорма РС” завршила је свој посао и прослиједила Надзорном одбору приједлог за именовање нове управе тог јавног предузећа.

У Комисији за избор и именовање сазнајемо да на челу јавног предузећа остаје стара управа, односно онај кадар који је до сада био у статусу вршиоца дужности директора. 

- Наш је приједлог да они остану на челу предузећа у новом мандатном периоду. За директора Аеродома предложена је Наталија Тривић, док су за три извршна директора предложени Весна Мирјанић, Његош Ђукић и Драгиша Дакић. Сви они су били у статусу в.д. директора   - казали су „Гласу Српске” у Комисији за избор и именовање директора Аеродрома РС.

Такав приједлог прослијеђен је јуче Надзорном одбору јавног предузећа, који може став комисије потврдити или ипак одбити.

За позицију директора Аеродрома РС пријавио се и бивши директор Зоран Ињиц, али како сазнајемо он је одустао, те је конкурисао за извршног директора за оперативно правне послове АРС али ни за ту позицију није добио зелено свјетло Комисије за избор и именовање управе Аеродрома РС.

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана