Објављен нови списак са именима девет људи који нису поштовали мјере кућне изолације и који иду у карантин

ГС
Објављен нови списак са именима девет људи који нису поштовали мјере кућне изолације и који иду у карантин

БАЊАЛУКА - Министарство управе и локалне самоуправе Републике Српске објавило је списак особа које су у протекла 24 сата прекршиле мјере кућне изолације, а на њему је девет имена.

Из Министарства управе и локалне самоуправе Републике Српске саопштено је да ће лицима која су прекршила мјеру кућне изолације, у складу са закључком Републичког штаба за ванредне ситуације, бити изречена прекршајна мјера и да ће бити пребачени у карантин у својој локалној заједници

Особе које нису испоштовале мјеру кућне изолације, а по достављеним извјештајима комуналних полицајаца из јединица локалне самоуправе су из Котор Вароша и Бијељине (по једна), те из Градишке (по двије) и Козарске Дубице  (по три).

Особе које нису испоштовала мјеру кућне изолације, а по достављеним извјештајима полицијских службеника Министарства унутрашњих послова Републике Српске су из Кнежева и Теслића (по једна).

У протекла 24 сата контролисано је 2.658 особа. До сада је укупно конторлисано 34.089 од којих 234 није поштовало мјере самоизолације.

.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана