НСРС о другом ребалансу буџета у износу од 3,636 милијарди КМ

Срна
НСРС о другом ребалансу буџета у износу од 3,636 милијарди КМ

БАЊАЛУКА - Народна скупштина Републике Српске разматраће сутра по хитном поступку Приједлог другог ребаланса буџета Републике Српске за 2020. годину у износу од 3,636 милијарди КМ.

Дневним редом је предвиђено и разматрање Приједлога закона о измјенама Закона о извршењу буџета Републике Српске за 2020. годину, по хитном поступку.

По хитном поступку би требало да буду разматрани и приједлози закона о допуни Закона о посебним републичким таксама, о измјенама и допунама Закона о комуналним таксама, о измјенама и допунама Закона о административним таксама и о измјенама и допунама Закона о порезу на доходак.

Пред посланицима ће се наћи и Приједлог закона о факторингу, те Нацрт закона о стицању статуса самосталног умјетника и самосталног стручњака у култури.

Дневним редом су предложени извјештај о привременом одступању консолидованог буџетског дефицита од фискалних правила, те извјештаји по основу Закона о фискалној одговорности у Републици и то Фискалног савјета Републике Српске о спровођењу Закона о фискалној одговорности за 2019. годину и о раду за 2019. годину.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана