Нови детаљи стравичне несреће у Бијељини: Ухапшен и возач који јe први налетио на дјечака

Н.Т.
Нови детаљи стравичне несреће у Бијељини: Ухапшен и возач који јe први налетио на дјечака

БИЈЕЉИНА - Полиција је ухапсила и дургог возача који је учестовао у несрећи у Бијељини, односно особу која је ударила дјечака и побјегла, док је возач Перо Деспотовић који је након тога налетио на повријеђеног дјечака и његове родитеље који су му помагали предат бијељинском Окружном тужилаштву, потврђено је "Гласу Српске"

Незванично сазнајемо да је ухапшен Далибор Спасојевић који је управљао "аудијем А4" с којим је и налетио на дјечака.

Ова тешка трагедија десила се уторак увече када код Канала Дашница у Бијељини. Све се догодило у размаку од неколико минута и прво је  непознати возач ударио дјечака и побјегао, а  након тога  на малишана је "голфом" налетио Деспотовић те је покупио и његове родутеље који су му помагали па је о он побјегао, али је ухапшен око 23 часа. Несретни дјечак је убрзо преминуо од задобијених повреда, а његови родитељи су задобили тешке повреде. Осумњичени Деспотовић био је пијан.

Како је саопштено из Полицијске управе Бијељина, прва несрећа десила се око 20.45 часова када је пјешака дјечака од 14 година ударило возило и побјегла. Деспотовић је ухапшен исто вече у 23 часа.

- У првој саобраћајној незгоди учествовало је дијете (2007) које је било у својству пјешака, а које је смртно страдало  и непознато возило и возач, који се удаљио са лица мјеста.     У другој саобраћајној незгоди  непознато возило остварује контакт са повријеђеним дјететом  и његовим родитељима који су му на коловозу указивали помоћ и удаљава се са лица мјеста. Отац дјетета Е.Х. задобио је тешке тјелесне повреде као и мајка А.Б. , који су након указане љекарске помоћи пуштени на кућно лијечење-саопштено је раније из ПУ Бијељина.

Истакли су да  Полицијски службеници под надзором Окружног јавног тужилаштва Бијељина интезивно раде на расвјетљавању и документовању наведених саобраћајних незгода.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана