Нешић тврди да је Мектић у ДНС-у, Мектић нити потврђује нити демантује

ГС
Нешић тврди да је Мектић у ДНС-у, Мектић нити потврђује нити демантује

БАЊАЛУКА - Лидер ДНС-а Ненад Нешић рекао је данас да је дугогодишњи кадар СДС-а Драган Мектић нови члан ДНС-а , док је Мектић изјавио да то не може ни потврдити ни демантовати.

 

-Драго ми је што је Драган Мектић као и већина народа у Републици Српској увидио значај и исправност трећег пута ДНС-а. Такође ми је жао што човјек који је читав свој живот посветио СДС-у у тој истој странци која је деведесетих година била народни покрет и воља српског народа, што данас то није. То је политичка партија која је тајкунизована и странка у којој владају лични интереси што је потврдио и сам Мектић - рекао је Нешић за АТВ.

Додао је да је „плејада људи као што је Мектић који су запостављени и гурнути у страну да би се задовољио интерес тајкуна“.

- ДНС ради на саборности српског народа, на слози и сви људи који су спремни да раде за интерес Републике Српске и српског народа добродошли су на нашем трећем путу, трећем путу ДНС-а - поручује Нешић.

Мектић, који је посланик СДС-а у Представничком дому БиХ и бивши министар безбједности БиХ рекао је за мојабањалука.инфо да не може потврдити да је прешао у ДНС, али да не може ту вијест ни демантовати.

 -Нисам задовољан стањем у СДС-у. Тајкуни су преузели све у своје руке. Они одлучују о свему. Никада није било тако. Током цијелог изборног процеса мене нико није звао ни на један састанак, чак ни на локалу. Педесет година не можеш доћи до даха од истих људи - казао је Мектић.

Мектић је синоћ на свом „Твитер“ налогу поручио да је највећи дио свог живота посветио СДС-у и да је „сад увидио да је то промашен пут посвећен интересима одређених криминализованих појединаца и да од сада тражи трећи пут“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана