Нешић: Спремни да дјелујемо са опозиционим партијама

Срна
Нешић: Спремни да дјелујемо са опозиционим партијама

ДОБОЈ - Предсједништво ДНС-а усвојило је данас у Добоју Платформу о будућем дјеловању са другим политичким субјектима, која полази од чињенице да је ДНС трећа политичка партија по заступљености у локалним заједницама и парламенту Републике Српске и да је спремна да дјелује са свим опозиционим партијама.

Нешић је изјавио новинарима да ту првенствено мисли на СДС и ПДП, јер, како каже, немају разерве према њима нити отворених питања и најавио да ће веома брзо бити одржан заједнички састанак представника ове три партије.


Он је навео да Предсједништво ДНС-а у Добоју данас показује снагу и јединство у вези са одлуком Централне изборне комисије БиХ да у том граду буду поновљени избори на 89 бирачких мјеста од укупно 106, истакавши да је очекивао да се они пониште, те да од ове институције тражи да поновљене изборе спроведе нови орган.

Потпредсједник ДНС-а Душко Ивић поручио је да су, како каже, слободни избори најбољи вид борбе против политичке корупције и да је ова партија покренула иницијативу да се промијени Изборни закон у БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана