Нешић смијенио тројицу потпредсједника ДНС-а

Г.С.
Нешић смијенио тројицу потпредсједника ДНС-а

БАЊАЛУКА - Предсједник ДНС-а Ненад Нешић смијенио је три потпредсједника странке - Ђорђа Поповића, Огњена Тадића и Драгомира Јовичића.

- За господина Поповића разлог је недолично понашање, односно пријетње члану ДНС-а, о чему је запремљена пријава у Полицијској станици у Бијељини, а за преосталу двојицу разлог је неспровођење политике ДНС-а - рекао је Нешић за Независне.

Раније данас Саво Попић, новоизабрани одборник ДНС-а у Бијељини, пријавио је бијељинској полицији да му је пријетио страначки колега Ђорђе Поповић, министар саобраћаја и веза Републике Српске.

Поповић је за АТВ рекао да ником није пријетио. Истакао је да Нешић "појединим аферама покушава да га дискредитује с циљем да би задржао већину у Предсједништву, која је доведена у питање".

- Један од начина да се одржи на мјесту предсједника ДНС-а је смјена непослушних потпредсједника, како би га позиција предсједника ДНС-а заштитила од надолазећих истражних радњи и оних које се увелико воде против њега у надлежним тужилаштвима - поручио је Поповић.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана