Нешић: Кандидоваћемо своје људе за начелнике и градоначелнике

Срна
Нешић: Кандидоваћемо своје људе за начелнике и градоначелнике

БАЊАЛУКА - Предсједник ДНС-а Ненад Нешић поручио је да ова странка намјерава да у најмање десет локалних заједница кандидује своје људе за начелнике и градоначелнике.

Нешић је истакао да сви именовани функционери ове странке имају обавезу да буду кандидати за одборничке листе у својим локалним заједницама, да покажу снагу и остваре најбољи резултат.

Он је рекао да је Предсједништво ДНС-а одлучило да локалне организације саме изаберу своје коалиционе партнере, те напоменуо да коалициони споразуми из претходног периода нису у потпуности испоштовани.

“Више не желимо да вјерујемо у потписано, већ само у дјела”, поручио је Нешић током дводневне посјете Херцеговини, саопштено је из ДНС-а.

Он је навео да је ДНС на општим изборима 2018. године остварио резултат од 100.000 гласова и да још чекају на реализацију договорених позиција.

Нешић, који је са руководством странке обишао општинске одборе ДНС-а Невесиње, Љубиње, Требиње и Билећа, потврдио је да је предсједник Општинског одбора ДНС-а Љубиње кандидат за начелника ове општине.

У саопштењу је наведено да је након распуштања требињског одбора ДНС-а именован предсједник Повјереништва странке за Требиње Јовица Влатковић.

Прије посјете Херцеговини, Нешић је на сједници Општинског одбора Источно Ново Сарајево поднио оставку на мјесто предсједника овог одбора, а за вршиоца дужности предсједника именован је Александар Главаш.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана