Нешић: Бореновићу, кандидуј се за неку инокосну функцију

Срна
Нешић: Бореновићу, кандидуј се за неку инокосну функцију

БАЊАЛУКА- Предсједник ДНС-а Ненад Нешић упитао је предсједника ПДП-а Бранислава Бореновића зашто је једини лидер "који не смије да изађе на црту за неку инокосну функцију", те му поручио да изађе "из круга осам чланова ПДП-а који га доживљавају као лидера" и понуди се за члана Предсједништва БиХ или предсједника Републике.

"Осим што немаш храбрости да изађеш пред народ као лидер, сву твоју лаж огољава и чињеница како си се у Бриселу понио. Ваљда јер се ниси сјетио Твитера, препао си се челника ЕУ и њима рекао да ти је све прихватљиво.

Додуше, рекао си да нећеш због /лидера СНСД-а Милорада/ Додика пред којим си се увукао у себе као пуж у кућицу након што је дрекнуо на тебе", рекао је Нешић. Он је додао да је спокојан пред ударима власти и остатка опозиције на "трећи пут" ДНС-а, саопштено је из ДНС-а.

"Они који ударају нису спокојни. Знају да ДНС од кључног фактора промјена трећим путем постаје заступник већинског интереса Републике Српске који тражи нов приступ и нову енергију у политици.

Зато сви из СНСД-а, СДС-а и ПДП-а данас желе да нас угасе", наводи Нешић. Бореновић је на свом "Твитер" налогу написао за Нешића да је "Додиков потрчко" и "обични режимлија којем ни читање не иде баш најбоље".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана