Ненад Стевандић поново на челу странке

СРНА
Ненад Стевандић поново на челу странке

ПРИЈЕДОР - Ненад Стевандић поново је данас изабран за предсједника Уједињене Српске једногласном одлуком делегата на Изборној скупштини странке која је одржана у Приједору.

За замјеника предсједника Уједињене Српске изабрани су Милан Трнинић из Бијељине и Синиша Видовић из Бањалуке, као и нови Главни и Надзорни одбор.

Стевандић је рекао да је усвојена декларација под називом "Српска нових генерација", додајући да ће Уједињена Српска наставити да дјелује у Народној скупштини, Савјету министара и у Парламентарној скупштини БиХ.

"Идемо на степеницу више. Уједињена Српска изабрала је још боље руководство, повећала број људи који су у Главном одбору, Скупштини, градским одборима", рекао је Стевандић.

Изборној скупштини Уједињене Српске присуствовао је и Никола Селаковић као изасланик предсједника Србије Александра Вучића и предсједника СНС-а Милоша Вучевића.

Селаковић је истакао да Србија и Српска воле једна другу, подржавају се и поштују.

"На политичкој сцени СНС и Уједињена српска представљају две братске партнерске странке. Зато сам ја овдје због нашег споразума о пријатељству, о братским и односима узајамног поверења, поштовања и сарадње", додао је Селаковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана