Ножем и руксаком пуним хладног оружја насрнула на продавачицу у Дервенти

mojaderventa.info
Ножем и руксаком пуним хладног оружја насрнула на продавачицу у Дервенти

Дервента - Прави хорор преживјели су радници трговинског објекта „Голди" у Дервенти, а поготово 38-годишња продавачица Сања М., коју је на радном мјесту хладним оружјем покушала напасти, наоружана до зуба, суграђанка Весна С. (38).

 

Енергичном и храбром интервенцијом напад је осујетио купац Дервенћанин Б.С., уз брзу помоћ полиције, која је привела жену нападача. Она је, према сазнањима портала mojaderventa.info, смјештена на Неуропсихијатрију у Добоју.

Сазнајемо да је жена у трговински објекат упала са руксаком пуним хладног оружја, а потом исукала нож у намјери да збоде згрануту радницу Сању М. Након што је обуздана, додатни шок је услиједило када су полицајци из руксака почели да ваде  маказе и друго хладно оружје.

Потпаролка Полицијске управе Добој, Драгана Керкез, потврдила нам је да се напад догодио у недјељу око 9,30 часова у трговинском објекту у Улици 1. мај.

Права је срећа да је друга шокирана радница „Голдија", у тренуцима док је сијевао нож, уочила шта се дешава и буквално излетила пред патролно полицијско возило.

-Унутра је жена са ножем, хоће да збоде радну колегиницу! - изустила је усплахирена продавачица.

Огромна је срећа да се у тим преломним тренуцима ту нашао и суграђанин нападнуте Б.С.

-Полицијски службеник је одмах ушао у унутрашњост објекта те на лицу мјеста затекао лице иницијала Б.С. из Дервенте како једном руком држи В.С., а у другој хладно оружје (нож) - саопштено је из Полицијске станице Добој.

У саопштењу се наводи, како је изјавио Б.С., да је В.С. хтјела хладним оружјем нанијети повреде радници, што су и остали присутни потврдили.

Све се срећом окончало када је полицајац уз повик „полиција!", преузео нож из руке мушкарца и потом обуздао разјарену жену.

- Недуго потом на лице места упућена је патрола полицијских службеника, приликом чега је код В.С. прегледан и одузет руксак у ком се налазило хладно оружје: нож, маказе,разни ручни алат и други предмети - навели су из добојске ПС.

Жена је у видно растресеном стању превезена у Службу хитне помоћи Дома здравља Дервента, одакле је након указане љекарске помоћи превезена у добојску болницу. Ту је задржана на лијечењу.

МојаДервента.инфо сазнаје да је тренутно збринута на Неуропсихијатрији.

Обавијешен тужилац

О вом инциденту обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој. Он се, како стоји у данашњем саопштењу добојске Полицијске управе, изјаснио да се ради о кривичном дјелу „угрожавања сигурности".

Мотив: Нешто начула?...

Запослени у дервентском „Голдију" су још у шоку и невјерици услијед несвакидашњег напада на њихову радницу и то на њеном радном мјесту. Пуни су захвалности и хвале за брзу и храбру реакцију њиховог суграђанина, као и полиције.

Још нису познати мотиви напада.

- Осумњичена још није темељиитје испитана. Говорка се да је ријеч о некаквим нерачишћеним рачунима између ње и нападнуте, као и да је Весна С., истина у тренуцима велике узрујаности, изјавила да је за радницу Сању М., наводно, нешто начула, па је због тога одлучила да се наоружа ножем, маказама и другим хладним оружје, и да је нападне на њеном радном мјесту - каже, за наш портал, извор упућен у овај случај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана