Наоружани нападачи упали у стан младића из БиХ, интервенисали аустријски специјалци

Г.С.
Наоружани нападачи упали у стан младића из БиХ, интервенисали аустријски специјалци

ЕБС - Аустријска полиција интервенисала је прексиноћ у мјесту Ебс, област Куфстеин, када је наводно дошло до бруталног напада на 19-годишњег младића из Босне и Херецеговине, којем су наоружани нападачи упали у стан, захтијевајући новац од њега.

Како преносе медији, у инциденту који више подсјећа на улице Чикага, а не на идилично, тиролско мјесто, младић из БиХ је пријавио упад наоружаних људи у стан, који су му тражили неколико хиљада евра:

„Младић је пријавио да су му непознати људи са пушкама упали у стан. У стану их је било неколико, док је остатак чекао испред стана”, објашњава Волфганг Венингер, командант полиције за ову област.

Нападачи су пријетили младићу, захтијевајући да им одмах преда новац, али Венингер наглашава да је позадина овог инцидента и даље нејасна.

Када је младић рекао нападачима да нема новац, они су наводно изашли и побјегли у бијелом комбију. Како преносе медији, младић није повријеђен у инцидент. Иначе, на терен су одмах изашле полицијске патроле, као и припадници специјалне јединице Кобре, али нису успјели да уђу у траг нападачима, преноси Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана