Мушкарац убијен ножем док је покушао да растави учеснике туче

Срна
Мушкарац убијен ножем док је покушао да растави учеснике туче

САРАЈЕВО - У Сарајеву је ножем убијен мушкарац, а лакше повријеђена његова супруга, због чега су ухапшена три лица, потврђено је Срни у Министарству унутрашњих послова Кантона Сарајево.

Портпарол кантоналног МУП-а Мирза Хаџиабдић рекао да је убиству претходила туча више особа у улици Рановачка, у насељу Ахатовићи, општина Нови Град.

Према његовим ријечима, по доласку на мјесто догађаја констатовано је да је једна особа задобила смртоносне повреде ножем, а да је друга лакше повријеђена, такође ножем.

Повријеђена жена превезена је и хоспитализована на Клиници за торокалну хирургију Клиничког центра Универзитета Сарајево.
- Радећи на расвјетљавању кривичних дјела убиство и убиство у покушају, полицијски службеници су пронашли и ухапсили три особе које се доводе у везу с овим кривичним дјелима, а које су смјештене у просторије за задржавање особа лишених слободе Управе полиције МУП-а, те ће над њима током дана бити извршена криминалистичка обрада - рекао је Хаџиабдић.

Убиство и рањавање догодило се синоћ, пола часа прије поноћи.
Портал "Кликс" јавио је да убијени мушкарац и његова супруга, која је рањена, нису учествовали у тучи.

Према ријечима очевидаца, у насељу је дошло до породичне свађе, након чега је једна особа затражила помоћ у дворишту убијеног мушкарца. Убрзо након тога у двориште страдалог стигли су и остали актери свађе, након чега је дошло до нагуравања, а мушкарац је добио смртоносни убод ножем покушавајући да растави особе које су се тукле. Његова супруга је задобила убодну рану у леђа након што је пришла супругу како би му помогла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана