Mонструм Нермин Сулејмановић ускоро би могао бити укопан

ГС
Foto: Илустрација

ТУЗЛА - Тијело убице Нермина Сулејмановића још увијек се налази код нас у хладњачи Комеморативног центра у Тузли.

То је за портал Радиосарајево.ба Амер Хајдархоџић, рекао руководилац службе у Комеморативном центру Тузла, скоро два мјесеца након стравичних дешавања у Градачцу.

"Тијело се од 11. аугуста налази у хладњачи у Тузли. Нико није дошао да га преузме, чак ни породица. Сада смо коначно добили одређене информације да би то могла урадити родбина Сулејмановића", додао је Хајдархоџић за Радиосарајево.ба.

Према информацијама тројица дајџа од Сулејмановића поднијела су захтјев да укопају Нермина.

"Сада се чека одлука Општине Градачац. Колико сам упознат, проблем је гробно мјесто", додао је Хајдархоџић за наш портал.

Подсјетимо, живот Низаме Хећимовић угашен је у петак, 11. августа, од руке њеног партнера Нермина Сулејмановића. Неколико дана прије него што је убијена, Низама је Нермина пријавила за породично насиље.

Четири дана прије убиства судија Општинског суда у Градачцу донијела је рјешење којим се не одређује мјера забрана приласка насилнику. Предсједница суда је то рјешење оправдала ријечима да полиција није доставила доказе.

Након што је убио Низаму, преносећи све то уживо на Инстаграму, Нермин је отишао у град гдје је свирепо убио Дениса и Ђенгиза Ондера, сина и оца, које је познавао од раније и с којима је био у спору.

У свом крвавом нападу ранио је и три особе. Прво Низаминог рођака, код којег се са дјететом скривала након што је побјегла од насилника, Денисову мајку, као и полицајца који је покушао да га заустави.

На крају је монструм Нермин Сулејмановић извршио самоубиство.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана