Младића претукли јер је показао три прста, БИА тражи информације од Црногораца

Вечерње новости
Младића претукли јер је показао три прста, БИА тражи информације од Црногораца

ПОДГОРИЦА - Инцидент у којем је група мушкараца синоћ претукла једног младића на улици у центру Подгорице код Делте, догодио се зато што је тај младић показао симболично три прста.

Њега је напала група од десетак младића са црногорским заставама. Јурили су га булеваром, а када су га сустигли оборили су га на земљу и шутирали у главу.

Недуго затим, десио се и инцидент на излазу из главног града Црне Горе у смјеру ка Никшићу. Револтирани насиљем код Делте, група младића каменовала је колону возила која су се враћала са дочека ватерполиста који су освојили бронзану медаљу на Еврропском првенству у Будимпешти, а која су била окићена црногорским барјацима.

Безбједносно-информативна агенција (БИА) Србије затражиће званично од Агенције за националну безбједност Црне Горе све релевантне информације у вези са премлаћивањем младића, рекао је извор „Вечерњих новости“.

Према истом извору, БИА ће од црногорских колега захтијевати предају видео материјала, јер су камере у близини тржног центра забиљежиле напад на младића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана