Миличевић: Организовано ћемо бранити градоначелника Бијељине

Срна
Миличевић: Организовано ћемо бранити градоначелника Бијељине

БАЊАЛУКА - Вршилац дужности предсједника СДС-а Милан Миличевић изјавио је данас у Бањалуци да ће ова странка “организовано ући у одбрану градоначелника Бијељине Љубише Петровића уколико дође до референдума о његовом опозиву”.

Миличевић тврди да скупштинска већина у Бијељини “не дозвољава градоначелнику да реализује развојне пројекте које је обећао бирачима”.

“Организовано улазимо у одбрану бирачких мјеста и садржаја кутија у којима ће се налазити листићи на којима ће се становници Бијељине опредјељивати за или против опозива. Ако то не урадимо, бићемо покрадени”, рекао је Миличевић у паузи састанка Координационог одбора СДС-а из Изборне јединице три.

На питање новинара зашто СДС нема своје кандидате за начелника и градоначелника Братунца и Зворника, Миличевић је рекао да су одбори странке у овим локалним заједницама процијенили да сада не би имали довољну подршку бирача за побједу на сутрашњим ванредним изборима.

Он је додао да се у странци одвијају активности у вези са унутарстраначким изборима који би требало да буду завршени у мају на изборној скупштини на којој ће бити изабран предсједник и Главни одбор странке.

Миличевић је навео да је измјена изборног законодавства, како каже, једини прави корак за праведне и транспарентне изборе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана