Милић: НАТО трупе у Брчком када Звиздић буде командант алијансе, дакле никада

Срна
Милић: НАТО трупе у Брчком када Звиздић буде командант алијансе, дакле никада

БРЧКО - Распоређивање НАТО трупа у Брчко дистрикту може се десити једино када Денис Звиздић буде командант те алијансе, а пошто се то неће никада догодити, од његових најава нема ништа, поручио је предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић.

Реагујући на најаву предсједавајућег Представничког дома БиХ Дениса Звиздића о распоређивању НАТО трупа у Дистрикту, Милић је подсјетио да је “својевремено у јеку глобалне кризе, када је почео руско-украјински сукоб, исто тако по позиву из Сарајева, једна званична делегација западне војне алијансе из Брисела на челу са замјеником команданта боравила у Брчком”.

“С њима сам разговарао и тада су из НАТО савеза констатовали да немају појма шта би њихове трупе радиле у Брчком, осим да можда растјерају потенцијалне инвеститоре и свједочиле томе како је ово само једна неодржива земља”, рекао је Милић Срни.

Дакле, наглашава Милић, Звиздић спомиње нешто што се неће десити. “То има толико изгледа да се деси у Брчком колико и он има шанси да буде командант НАТО-а”, закључио је Милић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана