Мићић: Они који ме прозивају нека кажу шта су урадили за СДС, општине и Српску

Срна
Мићић: Они који ме прозивају нека кажу шта су урадили за СДС, општине и Српску

БИЈЕЉИНА - Потпредсједник СДС-а Мићо Мићић позвао је данас критизере из СДС-а да кажу шта су урадили за своју странку, општине и градове и цијелу Републику Српску протеклих година, осим што, како каже, критикују скоро сваки потез, не само противничких, већ и људи из своје странке.

- Након мог састанка са предсједником Владе Републике Српске Радованом Вишковићем и српским чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком на којем је, прије свега, разговарано о подршци републичких и власти  на нивоу БиХ реализацији важних пројеката за град Бијељину, чула су се реаговања сталних критизера у СДС-у, који највише због свог театралног наступа, привлаче и највише пажње - наводи Мићић у саопштењу.

Он тврди да су његови садашњи критизери несвјесни сложених потреба локалне заједнице и одговорности коју носи функција првог човјека једног великог града.

- Ти људи су навикли да из сигурне опозиционе залеђине редовно дају замјерке, не предлажући рјешења, а сувишно је рећи и да са њихове стране изостају потези који ће допринијети побољшању живота грађана или, на крају крајева, бољем позиционирању странке на политичкој сцени - оцјењује Мићић.

Према његовим ријечима, до сада се безброј пута показало да је управо тај негативни приступ истакнутих појединаца у СДС-у један од важних узрока вишегодишњег назадовања странке, утолико горе што долази од људи који већ одавно или никад нису осјетили шта значи побједа на изборима, а чине све да и даље не побјеђују.

- Што се мене тиче, све што радим, радим у интересу свог града, Републике Српске и СДС-а, побјеђујући на свим изборима на којима сам се кандидовао. Био сам и јесам члан СДС-а, а планирам да и у пензију одем као члан ове странке - поручио је Мићић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана