Мазалица: Тривићева не смије на мегдан Додику

Срна
Мазалица: Тривићева не смије на мегдан Додику

БАЊАЛУКА - Члан Главног одбора СНСД-а Срђан Мазалица изјавио је да Јелена Тривић неће да гостује на РТРС-у јер не смије на мегдан Милораду Додику.

Мазалица је навео за Срну да Тривићева није одговорила на позив РТРС-а на дебату са Милорадом Додиком, али је њен одговор стигао са БН ТВ која је, дан након позива РТРС-а, напрасно одлучила да организује ТВ дуел са истим учесницима.

Мазалица је нагласио да Јелена Тривић добро зна да Милорад Додик не даје изјаве и не гостује на БН телевизији већ више од деценију.

Он је истакао да Тривићева не смије да се одазове на позив РТРС-а, иако су сви виђенији представници њене странке, међу којима и она, уредно добијали позиве и тамо гостовали.

- Једном смо видјели сучељавање шефова посланичких клубова у Народној скупштини Републике Српске у емисији РТРС-а Други угао. Кад су требали наступити замјеници шефова клубова, позив сам добио и наравно одазвао се. Тривићева је требала доћи у емисију, такође, као замјеник шефа клуба /ПДП/, али у посљедњем тренутку појавио се Игор Црнадак. Рекло би се да она избјегава дебате и да највише преферира гостовања 1 на 1, и то посебно на БН телевизији - рекао је Мазалица.

Да ли се Тривићева боји укрштања аргумената са Милорадом Додиком, рекао је Мазалица, па по њеном налогу БН ТВ експресно шаље позив и њему, а на који она зна да се неће одазвати.

- Која је то телевизија осим јавног сервиса Републике Српске примјеренија за сучељавање два предсједничка кандидата? Испод које кутије шибица се крије храброст Јелене Тривић - упитао је Мазалица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана