Марковић: Остајемо јединствени

Srna
Марковић: Остајемо јединствени

БИЈЕЉИНА - Предсједник Градског одбора ПДП Бијељина Славиша Марковић изјавио је да је ПДП као политичка партија јединствена и да он и одборници ПДП-а у Скупштини града Бијељина данас показују да су сложни.

"Знамо да је 16 одборника Скупштине града Бијељина у протекла три-четири мјесеца промијенило своје политичке партије, а јуче и два одборника из бијељинског одбора ПДП", рекао је Марковић на конференцији за новинаре.

Марковић, који је предсједник Скупштине града Бијељина, рекао је да је локални парламент доста добро радио у претходне четири године, те да је одржано око 30 сједница и да никада ниједна одлука није донесена на штету буџета или грађана Бијељине.

"На предстојећим изборима ми идемо са јединственом листом. ПДП очекује у Бијељини добре резултате и засигурно нећемо бити предмет неких 'политичких поткусуривања'", навео је Марковић.

Коментаришући потписивање коалиционог споразума са Градским одбором СНСД-а, Марковић је рекао да тај споразум више није на снази. "Тај споразум је врх партије прогласио ништавним у дијелу постизборне коалиције и приче о кадидатури за градоначелника.

У наредних мјесец дана имаћемо став врха странке с ким можемо потписивати коалиције", рекао је Марковић.

Он је подсјетио да је Градски одбор имао право на потписивање овог споразума, али је једини, како каже, проблем био то што су се везивали за подршку у вези са кандидатом за градоначелника.

Марковић је рекао да ће бијељински одбор ПДП-а до половине јуна завршити одборничку листу за коју је увјерен да ће бити једна од најјачих на подручју Бијељине, а када је ријеч о кандидатури за градоначелника, чекаће се одлука Гавног одбора ПДП-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана