Маја Драгојевић Стојић кандидат СДС-а за градоначелника Приједора

Срна
Маја Драгојевић Стојић кандидат СДС-а за градоначелника Приједора

ПРИЈЕДОР - Кандидат СДС-а за градоначелника Приједора на предстојећим локалним изборима биће Маја Драгојевић Стојић, потврдио је данас предсједник СДС-а Мирко Шаровић.

"Она је способна, одлучна, храбра и то би био један значајан тренутак за овај град", рекао је новинарима Шаровић.

Он је истакао да је то уједно и његов позив свим СДС-овцима да се уједине, те да је она особа која може то да постигне.

"Наравно позив и партнерима да нам се придруже и подрже њену кандидатуру јер сматрам да је она права особа за то мјесто за врло важан град у Републици Српској", рекао је Шаровић.

Он је додао да Стојићева може да окупи људе који су не само СДС већ и све друге, јер за њу с правом могу да гласају сви они који нису чланови ниједне политичке организације.

Предсједник Градског одбора СДС Приједор Милан Тубин истакао је квалитет СДС-овог кандидата за градоначелника и изразио увјерење у побједу Стојићеве на локалним изборима у Приједору.

Он је изразио наду да ће СДС имати подршку других политичких партија, те најавио да очекује да ће и чланови ДНС-а стати иза њиховог кандидата.

"Они јесу владали 20 година и ми имамо добре односе, али сматрамо да је дошло вријеме промјена, долазе неки нови људи који могу много понудити нашем граду и људи иза којих ће стајати цијели овај градски одбор, цијели СДС и Приједор", нагласио је Тубин.

Кандидат Маја Драгојевић Стојић изјавила је да градоначелник није титула већ велика обавеза и одговорност, те изразила увјерење у побједу ове странке на предстојећим изборима у Приједору.

"Задатак и обавеза свих нас, због будућих генерација, јесте да вратимо Приједор на мјесто које му припада", нагласила је Стојићева.

Она је додала да стиче утисак да су политички противиници због дугогодишњег обављања политичких функција изгубили осјећај за потребе обичног грађанина, додајући да рјешења потреба, жеља и проблема грађанина бити њен приоритет.

Свечаности представљања кандидата градоначелника присуствовао је и шеф посланичког клуба СДС-а Миладин Станић, који је истакао да је Приједор град са најбољим ресурсима у Републици Српској.

"Ти ресурси би требало да омогуће грађанима да живе боље и СДС је и у рату са својим народом сачувао Приједор који има јако тешку историју. Приједор треба чувати и правити бољим", поручио је Станић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана